www.duitsebeleggingspanden.nl

Specialisten voor Nederlandse beleggers in Duitsland


Het professionele team van "duitsebeleggingspanden.nl"  bestaande uit Nederlandse en Duitse specialisten, staat al ruim 15 jaar synoniem voor discretie, expertise, ervaring en realisatie van goede rendementen bij beleggen in Duitse beleggingspanden.

 

U kunt als huidig of toekomstig belegger bij ons, als complete partner, terecht voor de verkoop en aankoop van Duitse beleggingsobjecten.
Daarnaast bemiddelen wij ook in de trajecten van verkoop en aankoop van Duits beleggingsvastgoed.

 

Wij zijn officieel erkend bemiddelaar in Duitse hypotheken voor Duitse beleggingspanden en kunnen derhalve de (her-)financieringen hiervoor verzorgen.

 

Beleggen in Duits vastgoed biedt u goede investeringsmogelijkheden en rendementen, met beperkte risico's. Dit dankzij een sterke Duitse economie en een gezonde Duitse vastgoedmarkt, met nog steeds aantrekkelijke en realistische prijzen.

Een toekomstbestendig alternatief voor sparen.




Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . de



AVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.