Contact opnemen


Door het invullen van onderstaand contactformulier, komt u in contact met het team dat alles in het werk zal stellen om u de zorg uit handen te nemen:
Ú kunt blijven focussen op waar ú goed in bent en
tegelijkertijd kunt u profiteren van een zo optimaal mogelijk rendement op uw investeringen.

 

Laat Duits beleggingsvastgoed voor ú werken!


Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

www.duitsebeleggingspanden.nl


Contactgegevens:

AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  
HRB 12058

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . de

Parkeergelegenheid achter het kantoor.

Routebeschrijving:
Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . deAVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.