Beleggingspanden


AVIUM biedt een breed scala aan beleggingsmogelijkheden. U kunt zowel direct als indirect beleggen.
Direct beleggen betekent dat u de gebouwen zélf, alleen of met een groep koopt.
Indirect beleggen houdt in dat u een lening verstrekt ten behoeve van aankoop van een bepaald object. Kernpunt is altijd dat u exact weet waarin wordt geïnvesteerd.

Bij AVIUM is beleggen in vastgoed altijd een vorm van beleggen met meerwaarde. 

Deze meerwaarde creëren we mede door:

  • Onze focus op woonobjecten zowel voor bestaande als nieuwbouw waarbij we uitsluitende opereren via het discrete proces van "Stille verkoop". Van toepassing op zowel de aan- als verkopende partij.
  • Kunnen beschikken over een groot, uitgebreid Duits netwerk.
  • Kennis van de Duitse lokale wet- en regelgeving.
  • Het zijn van ervaringsdeskundige omdat AVIUM ook zélf en sámen met haar relaties in Duitse beleggingsobjecten investeert.

Potentiële beleggingsobjecten zijn te vinden in de sectoren:

 

Nieuwbouw 

 
Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . deAVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.