U heeft het vermogen om te kunnen investeren, maar u weet niet waarin?

U heeft spaargeld dat u wilt laten groeien, maar u weet niet hoe?

Zoek niet verder naar antwoorden...

Beleggen in Duits vastgoed ìs het antwoord!

Laat vastgoed voor ù werken.


Sparen in Nederland is niet meer lucratief en ook beleggen op de beurs brengt risico’s met zich mee.
Beleggen in (verhuurd) vastgoed betekent echter een maximaal rendement tegen minimale risico’s en inspanningen.
Waarom dan beleggen in Duits Vastgoed?  Omdat investeren in de vastgoedmarkt in Duitsland nog nooit zo aantrekkelijk is geweest;

  • De aantrekkende economie, 
  • een herstellende huizenmarkt,
  • lage rentestanden en
  • aantrekkelijke prijzen bieden

ongekende mogelijkheden en kansen voor de investeerder met eigen kapitaal.
Daarbij opgeteld de mogelijkheid om Duits vastgoed te financieren met Duitse hypotheken, waarvan de voorwaarden nog gunstiger zijn dan in
Nederland, maakt dat uw “Return on Investment” nog positiever uitvalt.

 

Met Duitsebeleggingspanden.nl vergroot u uw rendement snel!

 

Duitsebeleggingspanden.nl staat synoniem voor het hebben van een portfolio van kwalitatieve goede beleggingspanden, realistische, marktconforme prijzen, uitstekende huuropbrengsten en vooral zekerheid!

Achter de website duitsebeleggingspanden.nl staat AVIUM GmbH:  
Een slagvaardige, tweetalige organisatie, gevestigd in Mönchengladbach, bestaande uit een team van medewerkers met tientallen jaren ervaring in de
Duitse beleggingsvastgoedsector.
 
Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . deAVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.