Onze dienstverlening, uw rendement!


AVIUM GmbH is met haar jarenlang zorgvuldig opgebouwde, diepgaande kennis en ervaring, uw complete partner om uw investeringen in
Duits Vastgoed, optimaal te laten renderen. Het professionele team verzorgt het complete proces van de initiële inventarisatie van uw wensen, behoeften en mogelijkheden, tot het afronden van aan- en/of verkoop van het object, inclusief de administratieve afhandeling.

Behalve de knowhow benutten van specialisten binnen het eigen team waar u als belegger uw voordeel mee kan doen, kunt u ook gebruik maken van de knowhow van speciaal geselecteerde externe specialisten uit het partnernetwerk van AVIUM.

Denkt u aan architecten, taxateurs, notarissen, juristen, fiscalisten, curatoren, gerenommeerde banken, makelaars, vastgoedbeheerders, vermogensadviseurs etc. Hierdoor is een compleet en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gegarandeerd.

 

AVIUM GmbH neemt u de zorgen uit handen.
U hoeft slechts te profiteren van de kansen die Avium GmbH u biedt.

Discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn hierbij standaard ons uitgangspunt.

 

Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . deAVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.