Extra service voor beleggers!


Uitponden, het splitsen van woningcomplexen in individuele appartementen én het verkopen daarvan, is een extra service die AVIUM haar beleggers biedt. De huidige marktsituatie is bij uitstek geschikt hiervoor.  Huren stijgen en goede woningen zijn schaars.
Optimisme en herstellend vertrouwen heerst bij de consument.  Prijzen stijgen maar zijn, indien het uit te ponden complex als geheel is gekocht, aanzienlijk lager dan bij een klein, individueel object. Dat betekent dus marge tussen aan- en verkoop.
Banken financieren zowel huurders die willen kopen, als beleggers die hele complexen willen aankopen. En dat tegen de laagste rente ooit!

Dus: Kopen is goedkoper geworden dan huren.  

Wij bieden u een samenwerking aan bij:

  • Het zoeken van objecten geschikt voor uitponden.
  • Splitsen van gebouwen in deeleigendommen
  • De formatie van een Vereniging van Eigenaren Het beheer van gesplitste eigendommen.
  • De verkoop van individuele appartementen.
  • Het regelen van de financiering voor beleggers én huurders.

Het team van AVIUM is al jaren bekend met het splitsen van portfolio's in kleinere deelobjecten / -portfolio's op eigen kadastrale percelen.

Wij én u kunnen dus vertrouwen op onze ervaringen en eerdere succesvolle afhandeling van dergelijke uitpondprojecten.


Investeren in Duitse beleggingspanden wordt door uitponden laagdrempelig. Hierdoor komt een goed, winstgevend rendement voor een grotere doelgroep binnen handbereik. Misschien ook wel voor u!
Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . deAVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.