"Out-of-the-box": sparen door te lenen


Zoals gezegd spaarrentes staan onder druk. En heeft u desondanks toch wat gespaard, dan heft de fiscus daar weer een flinke belasting over;

daar gaat uw rendement.

 

Om vermogen op te bouwen kan beleggen in vastgoed een optie zijn, maar voor iedereen die níet direct in éigen stenen wil investeren, is een

BOX 3-lening een uitstekend alternatief! AVIUM kan u dit alternatief bieden en u helpen uw vermogen toch nog te laten groeien.

 

Hoe werkt het?

 

U, de belegger, verstrekt een lening voor aankoop van Duitse beleggingspanden en krijgt hiervoor een aantrekkelijk rendement én de nodige flexibiliteit gedurende de looptijd van de lening. Het rendement kan naar wens maandelijks of per kwartaal uitgekeerd worden.

Looptijden variëren van 1 tot 10 jaar, met een minimaal leenbedrag van EUR 100.000,00

 

De voordelen:

 • Wel de lusten, niet de lasten: U ontvangt een aantrekkelijke rente, maar u heeft niet de zorgen en rompslomp van een vastgoedeigenaar.
 • Zeer beperkt risico: Er wordt alleen belegd in woonobjecten die selectief aangekocht worden. Het beheer hiervan is uitbesteed aan externe professionele en gerenommeerde partijen uit ons netwerk.
 • Flexibiliteit: Looptijden zijn in overleg en diverse opnamemogelijkheden gedurende de looptijd voor bijvoorbeeld “noodgevallen” kunnen worden besproken.
 • Zekerheden: Beleggers/leningverstrekkers komen direct na de financierende banken. De bankleningen betreffen annuïteitenleningen;
  er wordt maandelijks afgelost. Hierdoor wordt de positie
  van de belegger ook maandelijks sterker.
 • Per 1 januari 2017 is de berekening van de belasting over het BOX3-vermogen gewijzigd:
  - Over het belastbaar vermogen t/m EUR 75.000,00 gaat de fiscus uit van 2,87%rendement, per saldo 0,86% belasting.
  - Over
  het deel tussen EUR 75.000,00 en EUR 975.000,00 is het fictieve rendement 4,6%, per saldo 1,38% belasting.
  -
  Over alles boven de EUR 975.000,00 veronderstelt de fiscus 5,39% rendement, per saldo 1,62% belasting.

Conclusie:  Waar bij de huidige spaarrentes uw spaargeld verdampt door de BOX 3-heffingen, levert een BOX 3-lening u juist meer rendement op.
Een betere keuze waarbij AVIUM u
uitstekend kan adviseren. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de do’s en dont’s.


Bel 0049 - 2161 - 56378 - 92 voor een afspraak of laat een bericht achter via ons contactformulier.
Contact:
AVIUM GmbH
Konrad-Zuse-Ring 13
D-41179 Mönchengladbach
Handelsregister Mönchengladbach:  HRB 12058

www.duitsebeleggingspanden.nl

 

 

Tel:      0049 - 2161 - 56378 - 92

E-mail: infonl"@"avium . deAVIUM GmbH is een Duitse vennootschap en opereert conform Duitse leveringsvoorwaarden.  Wij passen die vrijwel uitsluitend toe bij transacties met en tussen Duitsers.  Transacties met AVIUM GmbH vallen onder Duits recht, standplaats Mönchengladbach.
Omdat wij veel grensoverschrijdende activiteten uitvoeren met Nederlanders en Belgen, worden de onderlinge afspraken separaat besproken en vastgelegd in de Nederlandse taal.  Dit biedt duidelijkheid voor alle betrokkenen waarbij het onze bedoeling is alle rechten en plichten evenwichtig te regelen tussen de diverse partijen.

Niets uit de inhoud van deze website mag  zonder voorafgaande schriftelijktoestemming van de eigenaar elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd .  Van alle inhoud op deze site heeft AVIUM GmbH het intellectuele eigendom of de rechten voor gebruik afgekocht.. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op deze website te blijven en te gebruiken gaat u met het gebruik van Cookies akkoord.